Iemand enig idee in welk land er veel vraag is naar bakkers (brood/banket).
Hi Linda,
Zo'n zeven maanden wonen we in Playa del Carmen, Mexico en we hebben nog geen enkel fatsoenlijk stuk brood op. Het enige dat hier wordt aangeboden, zijn de harde broodjes en brood dat drie maanden houdbaar is. Meerderen zijn het met ons eens dat een goedebakker hier goed zou lopen. Dan moet je wel een eigen bakkerij opzetten en ik weet niet of dat je insteek is.
Succes,
Floris
In Amerika is het brood ook niet te eten. Plakkerig en zoet.
Een goede volkorenbrood of meergranen brood is niet te vinden.
Verder is het gebak mierzoet en staat stijf van kleurstoffen.
Dus koop een bakker in de USA. ( http://www.pbbi.nl ).
Ook zijn er wel eens bakkerijen te koop in Noorwegen ( http://www.norsk.nl).
Verder zijn er overal wel bakkers nodig lijkt me.
Misschien vinden Amerikanen hun plakkerig, zoete brood wel lekker. Je hoort amerikanen zelf zelden klagen over het brood. Nederlanders zijn een ander soort brood gewend, als je nederlands brood gaat bakken in de US, kun je het misschien alleen verkopen aan nederlanders, waardoor je je afzetmarkt nogal beperkt. Er zijn overigens wel nederlandse bakkers in de US, even zoeken, maar die hebben zich aangepast aan de US smaak.
http://www.utopiabakery.com/ (San Luis Obispo, California)
http://www.jaarsmabakery.com/ (Pella Iowa)
http://www.dutchpastry.com/ (Colorado Springs)
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?